Bild
Nästa artikel
Retroaktiv uppdatering för SLR

Retroaktiv uppdatering för SLR

PAKET

Mercedes och McLaren gick skilda vägar 2009 och produktionen av SLR avslutades. Men nu vill McLaren ändå erbjuda en uppdatering.

Många är de tuningfirmor som skapat egna tolkningar på Mercedes SLR McLaren. Nu, nästan två år efter att bilen gick ur produktion, kommer ett karosskit från självaste McLaren. Endast 25 uppsättningar ska erbjudas och priset är ännu inte offentligt.

McLaren Edition SLR omfattar ny aerodynamik, uppgraderad styrning, ny fjädringsgeometri och några små förändrade inredningsdetaljer.
I fronten märks en större och öppnare grill som är om möjligt ännu mer lång i nosen. Motorhuven har fått luftflänsar och de tidigare öppningarna framför dörrarna har fått nytt stuk utan längsgående ribbor. Nya fälgar, med McLaren-logotyp på navet, noteras också. Bilden visar dock inte den förändrade diffusorn bak.

Märkligt nog har ingenting gjorts gällande motorn. Så länge ägaren inte gjort egna modifieringar är effekten således 626 hk i den 5,5 liter stora V8-motorn.

Taggar: Nyheter, Hem, McLaren

Kommentarer

#1
A310
2010-12-16 03:17

Originalet är förvånansvärt fult. Varför hålla på när nya (och vackra) SLS finns?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.