Bild
Nästa artikel

SSC Tuatara får futuristisk interiör

Video

SSC har släppt datorgenererade bilder på interiören i Tuatara. Oroliga passagerare får veta exakt hur fort det går.

 

Shelby SuperCars eller SSC har släppt bilder och video på interiören i sin superbil Tuatara. Designen är minst sagt futuristisk med en del annorlunda grepp. Informationen presenteras via heads up displayer och den övriga instrumenteringen är minimal. Reglage sköts via en pekskärm i mittkonsolen.

I en så snabb bil som SSC Tuatara är det såklart av yttersta vikt att även passageraren ser exakt hur fort det går. Den som åker med kan se fram mot en egen uppsättning displayer som visar hastighet, effekt eller varvtal.

Taggar: Video, Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Svetlana
2013-11-20 10:06

I would agree the Emersons Pils is the pick of the bunch with that particular style of beer. Big ups to Armageddon for sure - not a beer I would drink every night of the week but one I seuoirsly enjoy from time to time.Honorable mention should go to Tuatara's Bavarian Hefe, a lovely little beer just right for a warm summer evening.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.