Bild
Nästa artikel
Aston Martin i din iPhone

Aston Martin i din iPhone

nöje

Syns du så finns du. Aston Martin arbetar aktivt med sociala medier och har nu släppt sin andra App till iPhone.

Redan i december lanserade Aston Martin en gratis App. Den heter Explore och är tämligen fullmatad med bland annat nyheter, filmer, bildarkiv, historik och en rolig ljudeffekt.

Fliken Accelerator visar en varvräknare till en DBS och samtidigt hörs motorn på tomgång. Vippa telefonen framåt så börjar motorn varva. Koppla in din telefon i bilens AUX och skruva upp volymen …

Nu följer man upp gratisapplikationen med en premiumversion som heter Experience. Här finns matnyttiga saker som cityguider framtagna i samarbete med ‘A Hedonist’s Guides’ och en avdelning med telemetriska funktioner.


Bland annat finns en g-kraftmätare och hastighetsmätare. Det går även att filma sin körning med inbyggd en kamerafunktion som samtidigt visar hastighet i filmfönstret.

Experience har också guide till tävlingsbanor och körglada vägar, där användare kan fylla på material löpande.  

Accelerationspedalen från gratisappen finns givetvis med här också. Men den som betalar för sig (45 kronor) får ljudet av den 7,3 liter stora V12-motorn i One-77.

Kommentarer

#1
Harish
2013-11-19 03:37

I'm so glad that the inneetrt allows free info like this!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.