Bild
Nästa artikel
Bentley Luxury Concept

Bentley Luxury Concept

Nyheter

Sex meter lång och lyxig som få. Synd bara att den inte finns på riktigt. Se bilder på Andreas skapelse.

Det här är tyvärr inte en officiell bil från Bentley och den existerar bara som en 3D-modell. Bakom konceptet ligger stockholmaren Andreas Fougner som inspirerats av bland annat lyxbåtar och möbeldesign.

– Idén startade med sportiga träbåtar. Tanken var att kombinera de långa båtarna med gamla klassiska lyxbilar och som tidigare gillar jag att anpassa min design till något existerande varumärke. Jag kikade på lite olika lyxmärken och fastnade för Bentley.
– Eftersom vi har en stark tradition av möbelskapande i norden så ville jag ha något klassiskt nordiskt träslag och valet föll till slut på björk.
Missa inte Andreas tolkning av nästa generations Toyota Supra och BMW-konceptet inspirerat av formelbilar från förr. Allt finns att beskåda på Bullfinch Visuals.
Taggar: Nyheter, Hem, Bentley

Kommentarer

#1
motornaut
2011-11-29 14:17

Sällan skådat slag av "huvudet på spiken"-design! Skicka ett mail till Bentley så de kan börja slöjda ihop denna, nya, Flying-Spur!

http://motornaut.wordpress.com/

#2
Roger_Skagerström
2011-11-29 20:48

Jobbig vändradie och träinläggen på baken där var väl itne så vackert kanske men i övrigt riktigt fin :p En modern Excalibur ;)

#3
Shahrul
2013-11-18 04:48

Larvig debattartikel tekcyr jag.Apple har en viss affe4rsmodell som bland annat bygger pe5 mycket kontroll. Gillar man inte den affe4rsmodellen de5 fe5r man ve4nda sig till andra ff6retag som har andra afe4rsmodeller. Och som sagt, andra ff6retag och tekniker e4r inte heller fullste4ndigt fria. Kf6per jag en DVD-film kan jag inte gf6ra vad som helst med den, likadant om jag kf6per kommersiell programvara. Och inff6r att Microsoft skulle lansera Vista se5 var det ve4l en hf6gljud diskussion om att man inte le4ngra kunde rippa DVD eller liknande(jag har inte alla detaljer aktuella just nu). Min poe4ng e4r, se5 he4r fungerar helt enkelt marknadsekonomin/kapitalismen.Sedan vad ge4ller myndigheters val av lf6sningar mm se5 tekcyr jag man ge5r alldeles ff6r le5ngt om dessa inte skulle fe5 ve4lja icke-f6ppna lf6sningar. Om man vill ne5 medborgarna se5 me5ste man som myndighet fe5 vara de4r medborgarna finns. Om 4 miljoner svenskar finns pe5 facebook de5 me5ste man som myndighet fe5 pusha att man faktiskt har vissa facebooktje4nster eller finns pe5 fb. Exemplet SVT:s Playapp till iphone tekcyr jag inte heller ge5r att klaga pe5. De som har flash i sin mobil kan komma e5t den vanliga webbvarianten, men eftersom flash inte finns till iphone de5 tekcyr jag det e4r OK att man utvecklar en se4rskild app. Man kan ockse5 se det som ett test fre5n SVT:s sida de4r de testar nya tekniska lf6sningar och det me5ste man tille5ta.Riksantikvariate4mbetet har utvecklat en app till android, Kringla, som jag inte kan anve4nda pe5 min iphone vilket jag tekcyr e4r synd. Bf6r RAc4 inte heller fe5 gf6ra detta?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.