Bild
Nästa artikel
Första bilden på Subaru BRZ STI

Första bilden på Subaru BRZ STI

Premiär

Är det så här den kommer att se ut? Subaru ger en försmak av den bakhjulsdrivna sportcoupén.

Den blå färgen och den stora vingen känns bekant men den här bilen är bakhjulsdriven. Subaru BRZ STI kommer att visas i konceptform på Los Angeles Auto Show om ett par veckor.

Eftersom bilen fortfarande har konceptstatus finns det inte mycket officiell information att tillgå men vi vet att den kommer ha en tvåliters boxerfyra och bakhjulsdrift. Subaru utlovar körglädje på helt ny nivå tack vare extremt låg tyngdpunkt och symmetrisk drivlina.

Produktionsversionen av Subaru BRZ STI kommer att premiärvisas på Tokyo Motor Show i slutet av året. Frågan alla ställer sig är förstås: Kommer den ha guldfälgar?

Kommentarer

#1
Pelle pistol
2011-11-02 20:06

Ser ju bra ut men vad är bakhjulsdrift med symmetrisk drivlina? Driver den på bägge bakhjulen eller överraskar de med fyrhjulsdrift?

#2
martin.oberg
2011-11-02 20:25

Pelle: Motor och växellåda sitter centrerat i bilen. Inga snedförskjutningar som kan påverka bilens balans.

#3
Roger_Skagerström
2011-11-02 21:52

Nej tack... Den får de behålla. Enda snygga detaljen jag kan se är bakljusen :P

#4
Raweman
2011-11-02 22:16

Tja, de fejkade luftutsläppen bakom bakhjulen - och de "kromade" avgasrören där kromet sitter rätt på bakre stötfångaren kunde de gärna skippat... Inget fejk för mig, inser de inte att det ser billigt ut?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.