Bild
Nästa artikel

Porsche i Le Mans

Video

Om två och ett halvt år står Porsche åter på startlinjen i 24-timmars på Le Mans. Med 16 totalsegrar bakom sig har Porsche mycket att leva upp till. Det märks inte minst i den här videon.

Sist Porsche tog en guldmedalj i det legendariska långloppet var 1998 när Laurent Aïello, Allan McNish och Stéphan Ortelli lotsade sin Porsche 911 GT1 till totalseger. Snart är det dags igen. Eller snart, Porsche ställer upp först 2014, men satsningen lär vara någonting i hästväg.

För att höja temperaturen och förväntningarna släpper fabrikens PR-maskineri en läcker tillbakablick på forna framgångar. Materialet är njutbart, se själva!

Taggar: Nyheter, Hem, Video, Porsche

Kommentarer

#1
Bilofil
2011-12-14 10:41

Äntligen, men blir det verkligen av den här gången? Senast hette det att man tar ett sabbatsår 1999 och kommer tillbaka 2000.

Men inte blev det så, 2000 fick vi däremot superbilen Carrera GT presenterad, som är ett aborterat LeMans projekt.

Vill man försvara sitt rekord på 16 segrar är det nog dags att börja satsa på det snart. Har hört att även Jaguar går i LeMans tankar. Hoppas allt detta stämmer och verkligen händer.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.