VW Golf GTI Edition 35: klockan

VW Golf GTI Edition 35: klockan

Publicerad 2011-07-13 21:45
STIL

Är det här ”vill-ha-klockan” för alla GTI Golfare?

Har du läst Anders Adolfssons provkörning av Golf GTI Edition i nummer 7/11? Blev du sugen på jubileumsbilen med 25 extra hk och annat mums till specialpris? Du kanske rentav har fått ett sånt köpsug så du inte heller kan motstå denna ”specialklocka” för €129 till?

Kronografen är tillverkad i rostfritt stål och drivs av ett Citizen quartzurverk. Den har egentligen inget med Volkswagen att göra utan det är säljs av ett amerikanskt företag som heter just GTI35.com. Klockan är vattentät ner till fem meter – måtte det bara dugga när du ska klocka varvtider! Om du fortfarande känner ett köpsug kan du svänga förbi butiken på www.gti35.com

Artikeln har
2
kommentarer

Jag he5ller helt med den stilige, straka, muskulf6sa och extremt atraktiva Jonas, som har se5na extremt bra fe4rme5ga att kunna gf6ra allt se5 himla extremt bra!

En Citizenkronograf för 129 euro är ju inte så dåligt vad den än står på den. Ser rätt stilig ut. Skönt att de inte gjort ännu en tråkig Seamasterkopia med jättetjock dykring och några pyttesmå visare i mitten.

Skriv ny kommentar

Skriv ny kommentar

  • Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
Genom att skicka detta formuläret, så accepterar du Mollom integritetspolicy.
Senaste nytt

Klicka här för att se hela listan med återförsäljare av tidningen Classic Cars. Vi finns hos 1418 handlare runt om i landet. Hoppas att du hittar en nära dig! 

Följ Automobil på Facebook

Få vårt nyhetsbrev gratis

Klassiker från Klassiker