Bild
Nästa artikel
Retrokit till 997

Retrokit till 997

Nyheter

Nytt stylingkit tar din Porsche 997 tillbaks till sextiotalet. Läckert eller bara fånigt? Titta på bilderna och bedöm själv.

Minns du Porsche 911 Sport Classic? Du kanske rent av ville ha en men tyckte det var för dyrt eller lyckades inte få tag på ett av de 250 exemplar som tillverkades. Nu kommer en ny chans för den som vill ha en retroinspirerad 997.

Den här gången är det inte Porsche som står för designen utan den är framtagen av svensken Bo Zolland i samarbete med den holländska stylingfirman Custom Concepts. Kitet består av en ny front som är byggd för att efterlikna sextiotalets modeller, Fuchs-fälgar samt en ankstjärtsspoiler till bakluckan.

Custom Concepts säger sig släppa prisuppgifter och mer info snart, tills dess får vi hålla till godo med de datorgenererade bilderna. Personligen lutar jag fortfarande åt Porsches egna Sport Classic. Vad tycker du?

Kommentarer

#1
Lateisha
2011-12-21 13:59

Walking in the presence of giants here. Cool thiknnig all around!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.